Ku është parkimi më i shtrenjtë në Zvicër?

Nëse dëshironi të parkoni në qytetet e mëdha zvicerane, atëherë bëhuni gati për të paguar më shumë.

Sipas një studimi nga Immowelt, normat mesatare të parkimit në qytetet e mëdha zvicerane shkojnë nga 130 deri në 250 franga në muaj.

Megjithatë, autorët e studimit gjetën edhe parkingje për të cilat ju duhet të paguani deri në 420 franga në muaj, përcjell albinfo.ch.
Krahasuar me vendet fqinje që flasin gjermanisht, parkimi në Zvicër është më i shtrenjtë.

Në qytetet gjermane parkingjet mesatarisht kushtojnë 101 franga në muaj. Në Austri, parkimi në qytetet më të shtrenjta të Vienës dhe Innsbruck kushton mesatarisht 104 franga.StrugaLajm

Shihni në galerinë e 20min nëpërmes fotografive, në gjashtë qytetet më të mëdha në Zvicër, ku parkimi kushton më së shtrenjti.

http://www.20min.ch/finance/news/story/In-welcher-Stadt-ist-Parkieren-am-teuersten–13493553#showid=227252&index=9
Loading…


loading…