Kushti i vetëm i Menduh Thaçi për Zaevin

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi  dy muaj më parë ka dhënë kushtin e tij për pjesëmarrje në Qeveri me LSDM. Ai kishte theksuar se do të mbështesë LSDM-në për formimin e qeverisë, nëse ai bëhet kryeministër.

“Ju duket shaka, por kjo është e vërtetë. Ndryshe nuk do të mbështes asnjë qeveri dhe do të mbetem në opozitë”, u shpreh Thaçi.StrugaLajmStrugaLajm

Ai theksoi se, nuk e mbështet opsionin për zgjedhje të reja parlamentare.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...