Kuvendi i ri konstituohet më 4 gusht në ora 12

Nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot kanë bërë të ditur se seanca konstituive është vendosur të mbahet më 4 gusht në ora 12, trasnmeton INA

Për shkak të pandemisë, për herë të parë seanca nuk do të mbahet në sallën plenare por në sallën e madhe të Kuvendit, ku janë siguruar kushtet e rekomanduara nga institucionet si distanca dhe masat tjera mbrojtëse. Në mungesë të kushteve, votimi do të jetë manual (me kartonë). Përfaqësuesit e mediave të cilët duan ta ndjekin seancën duhet akredituar më së voni më 31.07.2020, ndërsa nga Kuvendi njoftojnë se nuk lejohen më shumë se dy përfaqësues nga një medium.Artikulli i meparshemStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...