La cigaren dhe me paratë që mblodhi, Shikoni çfarë bleu

La cigaren dhe me lekët që mblodhi, e pa imagjinueshme se çfarë bleu (VIDEO)
Publikuar: 16:42, 31 Tetor, 2017
Një histori mjaft interesante na vjen nga Turqia ku një person pasi ka lënë cigaren ka vendosur që lekët që harxhonte për të blerë paketë ti mblidhte.

Pas 14 muajsh ai ka arritur që të mbledh plot 15 mijë lira turke (rreth 5 milion lek të vjetra).

Me 10 mijë lira ai ka vendosur që të blejë një makinë dhe 5 mijë lirat e mbetura i ka shpenzuar për të paguar shkollën e vajzës së tij.StrugaLajm

Personi në fjalë u shpreh se ishte shokuar kur kishte parë shumën që ishte mbledhur.


Loading...
loading...