Lajm i mirë për shoferët:Lirohet dizeli dhe benzina

Komisioni rregullator për energjetikë sot ka shpallur vendimin më të ri në bazë të të cilit lirohen derivatet e naftës . Benzina lirohet për 2 denarë derisa dizeli për 1.5 denarë.

Euro-Super BS 95 do të shitet për 60.5 denar, derisa BS 98 do të shitet për 62.5 denarë. Çmimi I euro-dizelit ulet për 1.5 denarë dhe një litër dizel prej sonte në mesnatë do të shitet për 46.5 denarë për litër.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...