Lajmi se Ziadin Sela është me pushime i pavërtetë!

“Informatat se Ziadin Sela është me pushime jashtë shtetit nuk janë të vërteta, por gënjeshtra dhe trillime të disa portaleve që për qëllim kanë vetëm klikimet dhe nxirjen e figurës politike të Ziadin Selës. Ziadin Sela gjatë ditës së djeshme ka qëndruar në Parlamentin e Maqedonisë ku në rend dite ka qënë shkarkimi i Marko Zvërlevskit nga pozita e Kryeprokurorit dhe këtë mund ta vërtetoni shumë lehtë. Edhe sot vazhdon të jetë brenda shtetit duke e realizuar agjendën e tij politike, në interes të votuesit shqiptar. Fotografitë dhe pamjet e publikuara në media, janë të vjetra prej para dy viteve”.

StrugaLajm
Loading…


loading…