Lavdrim Elmazi, kandidat i Besës për Strugën

Lavdrim Elmazi me siguri maksimale do të jetë kandidat i Lëvizjes Besa në Strugë  mëson Strugalajm.com nga burime brenda kësaj structure politike.Lavdrim Elmazi pasi ka marr aprovimin e lidershipit të Besës  në ditët në vazhdim po sipas këtyre burimeve pritet të prezantohet para anëtarësisë dhe opinionit strugan si kandidatura zyrtare.Lavdrim Elmazi me profesion është informaticien dhe për shumë vite ishte i angazhuar si profesor në Universitetin e Europës Juglindore. Gjithashtu në Strugë ka ndërtuar një biznes të suksesshëm .Në  politikë për ka qënë pjesë e strukturës së PDSH-së dhe për disa kohë ka drejtuar degën e kësaj partie.Ndërkohë, pas fitores së Ziadin Selës  si përfaqësues  i PDSH-së në zgjedhjet lokale të 2013, Lavdrim Elmazi drejtoi sektorin e Arsimit në Komunën e Strugës ku  pas disa muajve në atë detyrë largohet nga ai pozicion dhe nga aktiviteti politik.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...