Lëvizja Besa:Për deponinë e Strugës ,Komuna e vazhdon avazin!

Në buxhetin e Komunës së Strugës për çdo vit ndahen 6 milion denarë (97 mijë euro) për mirëmbajtje të deponisë, edhe këtë vit kjo shumë u nda sërish. Sipas kësaj deponia duhet të kishte mirëmbajtje, kontroll dhe ruajtje nga zjarret.
Lëvizja BESA – Strugë mori informatë se kompania e cila ka marrë tenderin për mirëmbajtje të deponisë nuk posedon asnjë punëtor dhe asnjë lopatë të vetme brenda saj. Nga kjo doli që kompania është e përafërt me xhepat e ish-kryetarëve të Komunës së Strugës.
(Buxheti i Qytetarit në Komunën e Strugës 2017, fq.16, http://struga.gov.mk/images/dokumente/Kompletna%20ALB.pdf)

Lëvizja Besa-Strugë

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...