Qeveria:Dislokimi i mbeturinave nga Tetova dhe Struga

Qeveria ndërkohë njoftoi se ka filluar dislokimi i mbeturinave nga deponia në Tetovë. Në seancën e fundit të Qeverisë është kryer edhe procedura për zgjidhjen e problemit me deponinë e Strugës, ku gjatë periudhës së ardhshme, hedhurinat nga kjo deponi do fillojnë të transportohen në deponinë përkatëse me të cilën do merren vesh shërbimet komunale.

In : Aktuale

Loading...
loading...