Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) njofton se prej mesnate do të lirohen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i EuroSuper BS-95 dhe EuroSuper BS-98 do të lirohet për 1.5 denarë, kurse çmimi i Eurodizelit dhe vajit EL do të ulet për 0.50 denarë.


Euro super BS-95 do të shitet për 60.00 denarë për litër. Euro Super BS-98 do të shitet për 62 denarë për litër.
Euro Dizel do të shitet për 53.00 denarë për litër.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...