LR-PDSH i reagon Besës në Strugë:Kriza e Katarit ju paska shashtisur

Kriza e Katarit ju paska shashtisur

Kriza në shtetin e Katarit si duket i paska shashtisur këto “besatarët” e VMRO-së. Nga kultivues të fesë, janë shndërruar në rezila dhe ofendues klasik. Kanë dalë prej kontrolli e s’dinë çka flasin dhe argument të vetëm e kanë ofendimin dhe shpifjen.
Juve “besatarë” të VMRO-së, po ju sqarojmë diçka:
– Më “pederllëk” se të ikësh nuk ka. Juve ikët nga Parlamenti sepse ashtu ju mësoi VMRO-ja;
– Juve ikët prej qeverisë sepse s’deshët të merrni përgjegjësi dhe sepse ashtu u koordinuat me shefat nga VMRO.
– Homoseksualitetin tonë edhe mund t’jua provojmë nëse doni, por ama “pederllëkun” tuaj e kanë parë të gjithë për të satën herë radhazi.

Ne ruajmë dhe kultivojmë vlerat dhe vyrtytet bazë të familjes shqiptare. Njëra prej tyre është që të mos ikësh dhe ta lësh tjetrin në baltë.
Ndërsa ju kultivoni vlerën e parave nga Katari dhe dreqi i mallkuar dhe të njëjtat i shfrytëzoni për lojëra të ulëta politike.StrugaLajm

LR-PDSH-Strugë

In : Aktuale

Loading...
loading...