Makina përfundon në liqen

Një makinë sot në mëngjes u gjend në ujërat e Liqenit të Ohrit. Sipas informatave të dëshmitarëve okularë vetura ka rënë në Liqe pasi paraprakisht është parkuar nga vozitësja e cila më pas kishte shkuar për të pirë kafe në restorantet përreth.

Policia ka dalë në vendngjarje, ndërkohë që me ndihmën e zjarrfikësve dhe makinave speciale vetura do të nxirret nga Liqeni.

In : Aktuale

Loading...
loading...