MASAKROHEN SHENJAT E TRAFIKUT NË STRUGË!

Persona të paidentifikuar natën e mbrëmshme kanë demoluar shenjat e trafikut rrugor i kanë shkulur shtyllat me gjithë pjesën e betonit, dhe i kanë zhdukur.Më të dëmtuara janë shenjat afër rrethit tek EVRO HOTELI shenja këto të cilat janë shumë të rëndësishme për sigurinë e pjesmarrësve në komunikacion. Kam përshtypjen që këto veprime janë sabotime politike dhe nuk janë në dobi të asnjërit subjekt politik qoftë të bllokut shqiptar apo atij maqedon,prandaj JU LUTEM TË GJITHË SIMPATIZUESVE TË PARTIVE POLITIKE,pa marrë parasysh përkatësinë politike MOS NA I DËMTONI SHENJAT sepse janë blerë me paratë e tona dhe tuajat,shenjat janë vendosur për sigurinë tuaj dhe të gjithëve,MOS NGJISNI FOTOGRAFI NËPËR SHENJAT E TRAFIKUT . ME RESPEKT PËRPARIM ISTREFI

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...