Asim Musa me reagim:Perulem para atyre qe…

Asim Musa me reagim:Perulem para atyre qe…

Asim Musa/Strugalajm.com

 VEREJTJE: Ky shkrim nuk u dedikohet: -Analfabeteve -Lopareve -Çobaneve ( ndjese per ata qe e kan profesion) -As atyre me te meta mendore gjegjesisht -debileve !( me fal o zot)

 Perulem dhe u jap te drejten te me kritikojne , mundet te me keshilloni, qortoni, por edhe te me ofendoni te gjith ju qe: Shkuat me Opinga ne shkolle edhe ne fillim te viteve 80 -ta . Ma terhiqni verejtjen per punen qe bej te gjith Ju :qe nga klasa e pare fillore e gjer ne mature nuk e keni shijuar kenaqesine e mbathjes se teshave te reja , por  perditshmeria e veshjes suaj kan qen teshat e dhuruara, me thoni, Asim, gabim je ,duke punuar, ju qe : si ne shkollen fillore edhe ne gjimnaz nuk patet mundesi te bleni qofte 1 her ne vit nji gjevrek dhe nji Jogurt .

 Me qortoni ju qe: Kryet studimet pa njerin prind dhe me prindin tjeter te semure. Me Ofendoni bile edhe me mallkoni ju qe flijuat vite studimesh duke u kujdesur per prindin tuaj te semure ! U jap te drejte te me shani ju qe shitet mall( toke) vetem e vetem per tu shkolluar. mos me leni pa kritikuar, as ju qe nevoja per te mbajtur familjen e sapo krijuar keni punuar (me fakultet- doktor) per 50 marka ne muaj (3-4 vite). Mund te me qortoj edhe ai qe : Ne punen time mbi 20 vjecare si mjek (kam vizituar me mijra pacientë )gjen qofte edhe dy- tre vet( pacient qe nuk i kam sherbyer ate dite qe kan ardhur per vizit , por i kam kethyer per ndonji dite tjeter . Do e ul koken e do skuqem edhe para atij qe me thot : Doktor mua me kerkove kaq para per te me operuar apo per te me sherbyer!

Me thoni edhe tradhetar nese dikush arrin te gjej qofte edhe ndonjefare afersie, miqesie , apo ndonji lidhje tjeter te familjes time me te gjer sot e mote e den baba den , me ndonje te pales tjeter! ( pushtetit si thote populli). Të gjith ju te tjereve qe merrni guximin te me shani e ofendoni personalisht dhe jo per qendrimet e mia politike ju them eshte facebook ai qe na bën me dije që ju egzistoni!


Loading...
loading...