Mendi Asani kandidat për Komunën e Strugës nga PDSH,Vlashi tërhiqet për arsye shëndetësore

Strugalajm.com nga burime brenda PDSH-së mëson se kandidati Pëllumb Vlashi është tërhequr nga kandidimi për arsye shëndetësore dhe tashmë në garën për kreun e Komunës do garon me Mendi Asani ndërsa bartës Adrian Useini.Mendi Asani është kryetar i degës së PDSH-së dhe më herët ka drejtuar Komunën e Dollogozhdit,ndërsa Adrian Useini është me profession avokat.(Strugalaj.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...