MOS PAGUANI PARKINGUN NË STRUGË!

MOS PAGUANI PARA PËR PARKING NË STRUGË!
НЕ ПЛАЌАЈТЕ ЗА ПАРКИНГ ВО СТРУГА!

Të nderuar qytetarë, Ju apelojmë për të disatën herë, që mos paguani para për parkimin e automjetit Tuaj në asnjë hapësirë publike.
Që prej Tetorit të vitit të kaluar, hapësira publike është e lirë për tu parkuar dhe pa asnjë lloj kompensimi në të holla. Persona të papërgjegjshëm mundohen të manipulojnë qytetarët duke iu marrë para për shfrytëzim parkingu. Ju lutemi paraqitni këto raste në organet kompetente (polici).

Почитувани граѓани, Ви апелираме да не плаќате за паркирање на Вашиот автомобил во никоја јавна просторија во градот. Од Октомври минатата година, јавниот чростор е слободен и без никаков надомест за користење паркинг. Неодговорни лица манипулираат со дел од граѓаните земајќи им пари за паркирање. Ве молиме истите да ги пријавите во компетентните органи (полиција).StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...