MPB-ja, në ndihmë të mërgimtarëve,sportelet e pasaportave hapur deri në ora 20.00

MPB-ja në ndihmë të mërgimtarëve sportelet e pasaportave  hapur deri në ora 20.00

Nga sot të gjithë sportelet e MPB-së ku bëhet aplikimi për dokumenta personale(Letërnjoftim dhe pasaportë) do të punojnë me një orar të zgjatur nga ora 08.00 deri në ora 20.00 mëson Strugalajm.com.Ky vendim i MPB-së do të jetë funksional deri më 31 gushtë të këtij viti dhe ndërmerret në fuksion të një shërbimi më të shpejt ndaj mëegimtarëve që aplikojnë në masë gjatë verës për dokumenta personale.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…