MSH:1237 të infektuar dhe 39 viktima raportohen për sot

MSH informon se janë rreth 3200 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 1237 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni.

Gjithashtu Instituti i Shëndetit Publik regjistron 748 pacientë të rikuperuar dhe 39 viktima nga virusi korona.

In : Aktuale

Loading...
loading...