Murtezani: Pasuria e popullit është vakëf, e kush preket…

Shkruan: Hasim Murtezani, shef i Departamentit për Punë të Brendshme në Lëvizjen Besa

Pasuria popullore është “VAKËF” e kush ka prek në “VAKËF” s’ka bë gjum rahat më…

Krimi dhe korrupsioni nuk luftohet lehtë sepse reziston shumë kur preket dhe sulmohet e sidomos kur është i vjetër dhe gjatë kohë!StrugaLajm

Krimi dhe korrupsioni nuk duhet prerë, sepse nxjer pipa të rinj, AI DUHET SHKULUR që nga rrënjët e thella!

Piskamat e tyre janë për ta rujt pasurinë e fituar në kuriz të popullit!

Ka për t’ju zan harami e haku i huj…

Keni durim dhe prisni e shihni se ku do përfundojnë hajnat e pasurisë popullore!
Loading…


loading…