Ndalohet lundrimi i skuterave në liqen,ja orari

Edhe ketë sezon veror do jetë aktive ndalesa e lëvizjes së motorave në ujrat e liqeneve natyrale në vend.

Kjo ndalesë do të vlejë deri më 31 gusht në periudhën nga ora 11 deri në ora 19 në liqenet e Ohrit, Prespës dhe Dojranit.

Qëllimi i masave është ngritja e nivelit të sigurisë për notuesit ndërsa ata që nuk do të respektojnë këto masa do të dënohen.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...