Ndodh edhe kjo: 70 vjeçari e rrah me kundak pushke 66 vjeçarin

Personit të dhunshëm i është marrë revolja dhe është thirrë ekipi kujdestar që t’i marrin personat dhe revolen. Pas arritjes së policëve është konfirmuar identiteti i personave. Bëhet fjalë për personin I.L. (70) nga fshati Poroj të cilit i është konfiskuar revolja e llojit “GAP” dhe një thikë, kurse A.I. për shkak të lëndimeve të marra është transferuar në Spitalin klinik të Tetovës. Personat janë arrestuar dhe pas bisedës me policinë janë liruar sërish.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...