Në autostradën Beograd-Nish një mërgimtar i vdekur e pesë të lënduar

Mesohet në makinën e nje mergimtari, me vtrue të  regjistrimit holandez, për arsye të paqarta i ka mshuar mbrojeses ne anen e majte duke ethyer ate cope-copë   e q eme pas ka goditut veturen tjeter që po lëvizte në drejtim të kundërt. Shoferi humbi kontrollin e automjetit, i cili edhe u rrokullua disa herë dhe përfundoi në çati.

Nga forca e goditjes, gjërat që kishin braktisur automjetin thyen gjerësinë e autostradës.

Trupi i pajete i pasagjeri te automjetet te përfshira në aksident u gjet në mbrojtesen që ndan dy drejtimet e autostradës. N evendin e ngjarje ska dalur enjhre polcvia dhe ndihma e shpjete.StrugaLajm

Më shumë automjete të ambulancës po trajtohen për lëndime dhe disa janë transportuar në Qendrën e Emergjencave për kujdes të mëtejshëm./Preshevajonë

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...©