Në Ohër,dy siranët e lidhin dhe e grabisin qytetarin!

Dy sirianë dje kanë lidhur një qytetar të Ohrit në hangarin e tij dhe e kanë grabitur.

Siç kumtoi MPB, dje rreth orës gjashtë në Ohër në rrugën “Stiv Naumov”, në hangarin e tij, Z.Q, nga Ohri ka takuar dy persona të panjohur (me siguri nga Siria) si flenë. Në atë moment një[ri nga personat i është kanosur me pistoletë dhe lidhëse plastike ia ika lidhur duart. Pasi e kanë lidhur ia kanë marrë një varëse me çelësa, biçikletë, pastaj kanë ikur në drejtim të panjohur.
Z.Q. është gjetur në orën 7:15 minuta dhe nuk është lënduar, ndërsa nga MPB marrin masa për gjetjen e personit dhe për ndriçimin e plotë të rastit.StrugaLajm
Loading…


loading…