Në Qafë Thanë dhe Strazhë,ndalim-qarkullimi për kamionët

Ndalesë për qarkullim për kamionë në rrugën Strugë-Qafë Thanë dhe në Strazhë
Shkup, 23 janar – Për shkak të reshjeve intensive të borës në aksin rrugor Strugë – v.k.

Qafë Thanë në ora 16:45 është vendosur ndalesë për qarkullim për automjete të rënda transportuese, kumtuan nga NP “Rrugët e Maqedonisë”.StrugaLajm

StrugaLajm

Për shkaqe të njëjta në ora 17:00 është vendosur ndalesë për qarkullim për automjete të rënda transportuese edhe në aksin rrugor Gostivar – Kërçovë përmes qafën malore Strazhë

In : Aktuale

Loading...
loading...