Në Qafë Thanë, do ndërtohet terminal i ri doganor,hapet tenderi!

Drejtoria e doganave të Maqedonisë ka vendosur që në Qafë Thanë të hap një terminal të ri doganorë e me këtë rast është hapur dhe tenderi për ndërtimin e terminalit.

Me hapjen e këtij terminali doganor lehtësohet në masë të madhe qarkullimi i mallrave dhe automjeteve në eksport e import drejt Republikës së Shqipërisë.

Çfarë duhet të përmbajë objekti:

Objekt i ri për shërbime doganore, objekt për kontroll të automjeteve të ngarkuara në depo, ndërtesë e cila do të përmbajë mëntrën për ndjekje dhe hulumtime, tualet të përgjithshëm, punkt kontrollues, përmirësim të objektit ekzistues, elektro instalacione të jashtme dhe të brendshme, instalacione të brendshme termo teknike, ujësjellës mbrojtës kundër zjarrit, kanalizim fekal dhe atmosferik me stacion pastrimi për ujrat e zeza, sinjalizim komunikacioni horizontal dhe vertikal dhe rrethojë e vendit ku gjindet terminali.StrugaLajm

received_10209151159521395received_10209151157161336
Loading…


loading…