Në Strugë, një person i infektuar me SIDA dhe një në Ohër!

Nga viti 1987 deri 2017 në rajonin Strugë-Ohër janë regjistruar 6 persona me Sida që të gjithë kanë vdekur.Ndërkohë dy janë regjistruar së fundi HIV-Pozitivë nga të cilët njëri është zbuluar vitin e kaluar në Strugë dhe rasti i dytë në Ohër .Numri i të prekurëve nga kjo sëmundje e transmetueshme në rrugë seksuale në Maqedoni është reduktuar dukshëm .Numri më i madh i të infektuarëve janë të moshës 20-40 vjeçare.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...