Në Strugë,vendosen kontenjerët për hedhjen e qelqit!

Ndërrmarrja komunale e Strugës ka vendosur kontenjer për hedhjen e mbetjeve të qelqit në disa pika në qytetin e Strugës.Nga kjo kompani theksojnë se me këtë investim kontribohet në higjenën e qytetit sepse qelqi  nuk do hidhet por do grumbullohet dhe më pas do riciklohet.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...