Nëntori dhe bashkimi kombëtar për shqiptarët në Ballkan

Skënder Karaçica/

Saherë që vjen nëntori na kujton orët e historisë kombëtare të kombit shqiptar në Ballkan,që padrejtësitë historike dhe fqinjët grabitqarë e ndanë Atdheun Shqiptar copa-copa para syve të Evropës!

Koha po troket për kohën shqiptare!Jemi këtu në tokën tonë,kujtesa historike na bënë edhe më të fortë para rrjedhave të reja demokratike dhe shteti i ri i Kosovës është pjesë e kësaj Udhe të Madhe Kombëtare se e sotmja dhe e nesëprmja e kombit shqiptar në kujtim të Nëntorit do të jetë pikësynimi ynë bashkimi kombëtar shqiptar në Ballkan!

Saherë që vjen Nëntori,Atdheu dhe Kombi Shqiptar gëzojnë,kujtojnë dhe synojnë në Aamanetin e tërë brezave që u bënë përmendore të kohës dhe analet e historisë kombëtare për ty Atdhe!StrugaLajm

Me gëzime Nëntori populli im shqiptar!


Loading...
loading...