Nga nesër çmime të reja të dizelit dhe benzinës

Në vendvotimin 2901 deri në orën 13.00 kanë votuar 20.86% e votuesve.Çmimet e benzinës dhe çizelit para dy javësh kanë shënuar rritje për gjysmë denari deri në një denar për një litër e vendim të Komisionit rregullator për energjetikë (KRE).

Nesër si zakonisht pas dy javësh nga korrigjimi i fundit i çmimeve të naftës pritet çmim i ri i derivateve. Pritet të shohim se si do të jetë çmimi i ri i derivateve të cilën do ta vendos nesër KRE.StrugaLajm
Loading…


loading…