Nivelet e ujërave të lumenjve më të ulëta nga mesatarja për muajin maj

Nivelet e lumenjve në Maqedoni janë më të ulëta nga mesatarja për muajin maj, tregon gjendja javore hidrologjike. Sipas DPHM, përjashtohet Pçinja e cila dy ditë, të mërkurën dhe të enjten, shënoi rritje minimale. Dyfish është zvogëluar niveli i ujit në Lumin vardar në Shkup, Veles dhe Jegunovcë, si dhe i Cërna Rekës në Novaci.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...