Niveli i Liqenit dhe Drinit të Zi është ky

Niveli i Drinit të Zi në pikën matëse Lozhani është gjashtë herë më i ulët, ndërsa në “Cërna Reka” pranë Novacit është gati katër herë më e ulët se mesatarja për nëntor, tregojnë të dhënat nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Niveli i ujit edhe në lumenjtë e tjerë në vend është nën mesataren për nëntorin dhe niveli i Liqenit të Ohrit është tetë centimetra mbi nivelin e lejuar minimal dhe arrin 693,18 metra.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...