Një mundësi punësimi në Strugë, aplikoni tani

Call Center PULSE MT në Strugë ofron një mundësi të mirë punësimi për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e grupit tonë.

Kushtet e punës:

 • Pagë mujore të rregullt
 • Orar të përshtatshëm, 5 ditë pune në javë 
 • Orari punës nga ora 16:00 deri në ora 24:00
 • Grup pozitiv-shoqërues.
 • Trjanim 2 javë (10 ditë pune) me pagesë

I përzgjedhur do të jesh nëse: 

 • Flet dhe shkruan rrjedhshëm gjuhën ANGLEZE
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Të jetë 18 vjetë ose më i vjetër
 • Seriozitet në punë
 • Dëshirë për punë
 • Bashkëpunim në ekipin e punës
 • Energji pozitive në punë si dhe të jetë komunikues në grup
 • Ambicie dhe vendosmëri

Kualifikim favorizues:

 • Eksperiencë në Call Center (në gjuhën Angleze)

VENDET JANË TË KUFIZUARA, PRANDAJ MOS NGURONI POR APLIKONI!

Si të Aplikoj?StrugaLajm

Dërgoni Cv-në tuaj deri më 31/08/2022 në këtë e-email adresë: [email protected], me titull “Aplikim për Punë”.

Kandidatët e përzgjedhur mund të presin thirrje nga ne për caktimin e orarit të intervistë. 

Na gjeni në rr.Turistike np. Strugë (afer Kiperit)

Për cdo info tjetër na kontaktoni në

Tel: 070 515 295
Loading…


loading…