Një urim për festat nga Maqedonia

Në profilin „Fort Wayne Macedonians“ është postuar nëj foto me të cilën autori dëshiron t`i urojë shtetasit maqedonas për festat e fundvitit. Fotoja në fjalë është bërë hit në rrjetet sociale dhe është duke u shpërndarë me të madhe, përcjellë „Shtegu.com“. Të shpresojme se së shpejti do të tërhiqen investues të huaj nga jashtë dhe situata ekonomike në vend do të përmirësohet.

StrugaLajm
Loading…


loading…