NJOFTIM i fundit nga Ekipi i mjekëve të Ziadin Selës

Ekipi i mjekëve që përkujdesët për shëndetin e z. SELA njofton  se vizitat dhe takimet janë të ndaluara rreptësisht dhe se askujt  përveç personelit mjekësor nuk do ti lejohet  të kryej vizita. Poashtu  në njoftimin e tyre thuhet se gjendja shëndetsore e tij është stabile dhe  në përmirësim ditor.  Ne si ekip mjekësor besojmë që shumë shpejt do të kthehet në shtëpi për të vijuar me disa ditë pushimi, andaj ju falënderojm të gjithëve për mirëkuptimin, thuhet në njoftim e fundit të ekipit të mjekëve të Deputetit Sela

StrugaLajm
Loading…


loading…