Nxënësit e Veleshtës më të mirët në futboll

Nxënësit e Veleshtës më të mirët ne futboll të madh në garat komunale.
Në datë 16.04.2024 u mbajtën garat komunale ne futboll te madh dhe SHFK”Zini Hani” -Veleshtë nën mentorimin e prof.Arbresha Xhila morën vendin e parë duke i mundur shkollat kundërshtare, Sh.F.K “Edinstvo” – Oktis dhe ne finale Sh.F.K “Orhan Xhemaili “ -Tatesh.

Nxënësve u dëshirojmë suksese në garat regjionale që do të mbahen në Tetovë më 22.04.2024StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...