Paralajmërim për protesta, nuk kanë ujë për pije në Strugë

Banorët e Strugës të mërkurën në orën 14 do të protestojnë para ndërtesës “Proakva”, pasi qyteti është pa ujë për pije, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në njoftimin e protestave nën moton “Shekulli 21, nuk ka ujë as për ilaç”, thuhet se problemi më i madh me të cilin ballafaqohen çdo verë është mungesa e ujit në disa pjesë të qytetit, edhe pse Struga është e vendosur mes dy ujërave – Liqenit të Ohrit dhe lumit Drini i Zi.

Qytetarët janë të revoltuar nga ky problem, i cili ju përsëritet çdo verë.StrugaLajm

Ata thonë se kanë lodhur nga mbushja e shisheve, për të mbajtur higjienën personale.

In : Aktuale

Loading...
loading...