PARLAMENTI I MAQEDONISE DO TE FLAS SHQIP

 

Lufta e UÇK-se nen drejtimit te Shtabit te Pergjithshem e te Komandantit te saj Ali Ahmeti, po sjelle ne Maqedoni fitore te reja e te medha per popullin shqiptar!

Ne saje te asaj lufte e te gjakut te derdhur per liri, por edhe te udheheqjes se sigurte dhe largpamese te udheheqesit te popullit shqiptar Ali Ahmeti, sot me 27 Prill 2017, ne Parlamentin e Maqedonise per here te pare ne historine e ketij shteti ish- Komandant Brigade i UÇK-se Talat Xhaferi zgjidhet Kryetar Parlamenti!

Fitore te reja do te vijne per popullin shqiptar ne Maqedoni!StrugaLajm

Me shqiptaret ne udheheqje te saj, Maqedonia do te jete shtet i sigurte dhe i orientuar drejt e ne mbeshtetje permanente te vizionit euroatlantik!

Ismet Sylejmani
27 Prill 2017, Prishtine!


Loading...
loading...