Pendarovski paralajmëron orë policore: Rekomandimet nuk po ndihmojnë!

 Nga ajo që në vendet e zhvilluara në vendet perëndimore atë vetëm se kanë filluar me masa më restriktive dhe me siguri një pjesë e tyre do të aplikohen shumë shpejtë, për shkak se Pashkët tek ata fillon më herët se tek ne.Kështu ka deklaruar presidenti i shteti Stevo Pendarovski, i cili ka thënë se megjithatë nuk mund t’i mbyllni njerëzit në shtëpi siç ishte në muajt mars, prill dhe maj, por se duhet të pasur restrikcione, ngase po shihet se pa orë policore, vetëm me rekomandime tek njerëzit tanë nuk po ndihmon.Ai në Sitel tha se do të dëshironte që të ishte i pari i cili do të pranonte vaksinën kundër KOVID-19 me qëllim ngritjen e vetëdijes tek qytetarët për vaksinimin.

In : Aktuale

Loading...
loading...