Për 30 minuta zbrazet qendra tregtare që ofroi blerje falas për Ramazan (VIDEO)

Gjatë Muajit të Ramazanit, pikërisht në 29 maj, qendra tregtare Lulu Center and Hypermarket në Abu Dabi ka dhuruar 30 minuta shopping falas për klientët e saj, të cilët se kanë menduar dy herë faktin për të shkuar në qendër dhe për të marrë ç’të mundnin falas.

Përpara syve të rojeve të sigurisë, femra të veshura me të zeza dhe burka kanë shpërthyer ekspozitat për të marrë veshje me ngjyra, të cilat tërhiqeshin nga varëset në një kohë shumë të shkurtër.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...