Për lajmet e rreme, Facebook do vendos “indikatorin e verifikimit”

Facebook ka vendosur indikatorin e verifikimit, përkatësisht “trust indicator”, në të cilin mund të klikoni për të ditur më shumë për autorin që ka publikuar artikullin e shpërndarë në rrjet.

Funksioni i ri do të ofrojë informacione për politikën edituese, qëndrimin etik, besimin e informacionit, përmirësimet në tekst, si dhe strukturën pronësore të edituesit, shkruan The Verge.StrugaLajm


Loading...
loading...