,, Petraq Milos i bëftë mirë”

Lebit Murtishi

,, Petraq Milos i bëftë mirë”

U mundova të gjej ndonjë shprehje më të butë, por kjo që shënova është më e mundshmja hëpërhë. Me shpresë se herat tjera do ta provojnē fatin e politikanit – profesor, edhe koka të tjera të politikës përulëse dhe poshtëruese ndaj fqinjëve tē kësaj klase politike – shqiptare, e cila, ketu e mbi 30 vjete te shkuaraurre nuk pyeti, madje i denoi, madje, madje edhe i vrau si Remzi Hoxhen etj….ata qē u munduan tē dijnē, se paku numrin e te rinjve dhe te femijeve shqiptare, qe u vrane e u zhduken pa gjurme nga dora gjakatare e fqinjeve te Nanos, Berishes, Metes, Rames dhe te gjithe te tjereve qe shiten lekuren, duke hedhur rinine shqiptare ne dhembet e hijenave ballkanike, per nje grusht leke te pergjakura!
!StrugaLajm
Loading…


loading…