Policia e Strugës jep detajet për djegien e makinës në Qafë Thanë

Lajmerim

Më  datë 11 Korrik, rreth orës 10:00, P.S. (59) nga R. e Shqipëerisë, ka denoncuar se në automjetin e tipit ,,Mercedes,,  me targa të shqiperisë duke vozitur në drejtim të pikës kufitare të Qafthanës ka marrë flakë automjeti . Flaka është paraqitur në pjesën e përparme të automjetit dhe ështe shuar me interveninim e   Njësitit të zjarrfikësve Teritorial të Strugës .

Ne vendngjarje  është kryer kqyrja nga ekipet profesionale.    

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun  

Loading...
loading...Loading…


loading…