Policia e Strugës e gjeti  tetovarin fajtor të një aksidenti!

Si rezultat I dyshimit të arsyeshëm për kryerjen e vepërës penale’’Veprime të rënda kundër sigurisë së trafikut’’Stacioni I policisë së Strugës ka paditur 30 vjecarin nga fshati Prshevcë të Tetovës.I dyshua vepërn e ka bërë më 12 qershor  kur me makinën e tij duke shkelur rregullat e qarkullimit ka shkaktuar një aksident në rrugën Podmol-Strugë me një makinë tjetër ku për pasojë  një person është lënduar më rëndë dhe është trajtuar në Spitalin e Traumës në Ohër si dhe dy persona të tjerë  që udhëtonin me makinë tjetër janë lënduar më lehtë..(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...