Policia e Strugës,akuzon 34 vjeçarim për një grabitje

Për shkak  të bazës për dyshimin e kryerjes së veprës penale “vjedhje të rëndë”, Stacioni policor nga Struga paraqiti akuza penale kundër një 34 vjeçarit nga Struga.

Ai e kreu veprën penale më 31 maj të këtij viti në shitore të vendosur në rrugën “Brigada Proletare” në Strugë . Pasi me forcë hap derën kërkoi arkën nga ku mori parat si dhe një sasi pijesh energjitike dhe alkoolike.

Me ekzekutimin e veprës penale i dyshuari përfitoi një fitim të paligjshëm prej 300,000 denarësh.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…