POLLOZHANI:PO NA I KETHEJNË ,,SHQIPTARËT E NDERSHËM”

Ne kohen e komunizmit kishte nje kategori njerrezish qe pushteti i quante ,, shqiptare te ndershem”. Keta njerez pushteti i avanconte ne pune dhe ne kariere, kurse ne ,, te pandershmit” na burgoste, na diferenconte dhe si rezultat i diferencimeve-largimeve nga puna, 4800 shqiptare(,, te pandershem)”u flaken ne rruge, nga te cilet shumica e moren rrugen e gurbetit. Ne (,,te pandershmit”) jo vetem qe na largonte nga puna, por na i bllokonte edhe familjaret ne shkollim dhe avancim ne vendin e punes; na bllokonte ne te gjitha sferat e jetes
Perkrahja qe z. Zaev ua jep shqiptareve ,, te ndershem” sikur me ketheu 36 vite prapa, prandaj, ju, shqiptaret e mij te dashur votojini ,, shqiptaret e pandershem” sikurse qe jane z. Arben Taravari dhe z. Ziadin Sela me shoket e Aleances me Besë.

SHPETIM POLLOZHANIStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...