Pritje të gjata në Bogorodic dhe Tabanoc

Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë ka rritje të qarkullimit të veturave dhe pritje deri 30 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi, informojnë nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM). Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa pengesa, në rrugë të thata.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë jashtë mjediseve urbane është në mesataren. LAMM rekomandon për vozitje të kujdesshme, shpejtësi të përshtatur të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur.StrugaLajm
Loading…


loading…