Pse Eurovizioni përjashtoi Maqedoninë nga gara?

Duket se këtë vit në netët live të Eurovizionit do të na duhet të shikojmë vetëm 42 shtete të performojnë dhe kjo për shkak se shteti i Maqedonisë është përjashtuar.

Maji i vitit të ardhshëm do të ketë 42 shtete përballë njëra-tjetrës dhe Maqedonia mesa duket nuk do të jetë pjesë e saj.

“Eurovision” do të mbahet në Lisbonë të Portugalisë në datat 8-12 maj ndërkohë që shteti i Maqedonisë është përjashtuar për shkak sepse qeveria ka një borxh ndaj “The European Broadcasting Union”.StrugaLajm

Nga të gjitha shtetet pjesmarrëse vetëm 26 prej tyre do të kenë fatin e madh të shkojnë në finale, dhe ne shpresojm që edhe vendi jonë të jetë pjesë e saj.


Loading...
loading...