SHKELZEN ZENELI LUFTËTARI I MADH I TRE LUFTËRAVE ÇLIRIMTARE

Shkelzen Zeneli është një hero i gjallë luftëtar i tre luftërave çlirimtare dhe ekskluziv për portalin e nderuar StrugaLajm.com do sjellim ca foto.

Shqiponja ish Jabllanica ishte kryebaza e UÇK -së dhe simotrave të saj


Përgaditi Erald SelcaStrugaLajm
Loading…


loading…