Ramiz Merko merr mbështetje nga R.Shqipërisë

Kandidati për Kryetar Komune në Strugë nga radhët e BDI-së z.Ramiz Merko, merr mbeshtetje nga R.e Shqipërisë
Kandidati për Kryetar Komune në Strugë nga radhët e BDI-së z.Ramiz Merko, realizoj takim me përfaqësues të lartë të shtetit shqiptar, ku u prit në mënyrë solemne në Tiranë, nga ku mori mbështetje nga politika shqiptare dhe institucionet e shtetit.
Ramiz Merko realizoj një sërë takimesh me zyrtar dhe deputet të Parlamentit Shqiptar si dhe mbeshtetjen nga Unioni artistik Kombëtar Shqiptar me President “mjeshtri i madh” Azgan Haklaj. Ata diskutuan për zhvilimin kulturor dhe zgjatjen e sezonit turistik nëpërmjet aktiviteteve kulturore në qytetin e Strugës , me masë konkrete realizimi i VERËS STRUGANE që të zgjatë 2 javët e fundit te muajit Gusht. Ky do jetë një ndër projektet kulturore që Komuna e Strugës në të ardhmen do të realizonte dhe do te merrte vendim nga Këshilli Komunal që në 100 ditëshin e parë.

Shtabi i BDI-Strugë

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...