Rrëfehet motra e viktimave: Djali nga Maqedonia erdhi të na ndihmojë por e mori deti!

Ditën e sotme 2 motra janë mbytur në plazhin e Zvërnecit, dhe bashkë me to një djalë nga Maqedonia që ka shkuar për ti shpëtuar ato, por që fatkeqësisht jo vetëm që nuk ka arritur ti shpëtoi motrat por është mbytur edhe vet në det.
Në momentin që dy motrat kanë hyrë në plazh, dallgët e detit i kanë përpirë ato dhe motra tjetër teksa ka vrapuar për ti ndihmuar ka thirrur në ndihmë edhe një djalë nga Maqedonia, në këtë moment dallgët e mëdha kanë marrë jetën e dy motrave dhe djalit duke arritur të shpëtojë vetëm njëra nga tre motrat, e cila ka lajmëruar policinë.
Vajza ka pohuar para efektivëve të policisë se i ka thënë të riut nga Maqedonia të shpëtonte motrat e saj.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...